Varautuminen koronavirukseen

12.03.2020

Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli seuraa koronavirustilannetta noudattaen THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita tarkasti.

Maan hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi hallitus suosittelee, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä.

Mikaelissa järjestettävien konserttien lipunmyyntiä rajoitetaan toistaiseksi niin, että tilaisuuksien kokonaishenkilömäärä jää alle 500 henkeen. Muihin tapahtumaohjelman muutoksiin ei tämänhetkisen tilanteen perusteella ole syytä. Tilannetta seurataan kuitenkin taukoamatta ja olemme valmiina tekemään nopeita ratkaisuja alueen terveysviranomaisten riskiarvion pohjalta.

Mikaelin tiloissa hyvä hygienia on otettu huomioon, mm. varustamalla aulatilat desinfioivilla käsihuuhteilla. Myös ravintola- sekä siivouskumppanimme panostavat korkeatasoiseen hygieniaan ja noudattavat viranomaisten laatu- ja hygieniamääräyksiä.

Noudatathan vierailusi aikana näitä ohjeistuksia
• jätä kättely, halaukset ja poskisuudelmat pois tervehdyksistä
• huolehdi käsihygieniasta, hyödynnä tiloissa tarjolla olevia käsidesejä
• käytä kertakäyttöisiä paperinenäliinoja ja jos yskittää, yski nenäliinaan tai tarvittaessa hihaan

Lisätietoja:
– Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ajankohtaistiedotteet koronavirustilanteesta