MIKKELIN MIKAELI PARANSI TULOSTA

07.04.2020


Mikkelin Mikaelin Oy teki päättyneellä tilikaudella yli 36 000 euron tulosparannuksen ja voitollisen (+16 731 €) tuloksen. Mikaelin liikevaihto nousi lähes 20 000 ollen 315 806 euroa.  Tilikauden aikana järjestettyjä tapahtumia konsertteja oli yhteensä 199, mikä tarkoittaa 14 % kasvua edelliseen vuoteen. Samalla tilaisuuksien kävijämäärä nousi noin 33 % ollen noin 42 700. 

Maanantaina 6.4. kokoontunut Mikkelin Mikaeli oy:n yhtiökokous vahvisti yhtiön tilinpäätöksen ja myönsi hallitukselle ja toimitusjohtajille vastuuvapauden. Yhtiön toimitusjohtajana toimi 1.1.- 31.10.2019 Miia Korja ja 1.12.2019 lähtien Antti Kalliomaa. Mikkelin Mikaeli Oy:n hallituksen jäseninä jatkavat Heikki Nykänen, Ismo Rahikainen, Kati Häkkinen, Hannu Savisalo ja Ritva Ohmeroluoma. Uutena hallituksen jäsenenä aloittaa Jari Hokkanen. 

Mikkelin Mikaeli Oy:n omistavat tasaosuuksin Mikkelin kaupunki, Mikkelin Musiikkijuhlien kannatusyhdistys ry. ja SCI–Finance Oy.

 

Mikaeli kohtaa koronakriisin hyvistä asemista

Koronavirusepidemian vuoksi koko kevään ohjelmisto jouduttiin perumaan maaliskuussa, kun kokoontumisrajoitukset astuivat voimaan. Positiivisen tuloksen ja kehittämistoimenpiteiden ansiosta Mikaeli kohtaa koronakriisin kuitenkin hyvistä asemista. 

– Mikaelin myyntiorganisaatiota sekä kokousmyyntiä on kehitetty uuden toimitusjohtajan johdolla ja samalla tapahtuma- ja konserttitarjontaa on lähdetty uudistamaan verkostoitumalla ennakkoluulottomasti, toteaa hallituksen puheenjohtaja Heikki Nykänen. 

Mikaeli aloitti alkuvuonna uudenlaisen ohjelmistoyhteistyön Hyvinkääsalin kanssa, kun Mikaelin tuotantopäälliköksi rekrytoitiin Hyvinkääsalia luotsaava Juha Heikkilä.  Konserttitalojen yhteistyö parantaa Mikaelin asemia entisestään, kun suurten ohjelmatoimistojen kanssa neuvotellaan kiertueaikatauluista ja ohjelmaostoista. 

– Katsomme jo koronakriisin yli ja rakennamme täyttä vauhtia tulevaa syys- ja kevätkautta, kertoo toimitusjohtaja Antti Kalliomaa. Syyskauden ohjelmistosta on tulossa monipuolinen, kun useiden nimekkäiden artistien kiertueet ulottuvat nyt myös Mikaeliin. Martti Talvela -salissa tullaan näkemään tulevaisuudessa muun muassa Michael Monroe, Jarkko Tamminen, Sami Hedberg, Lauluyhtye Rajattomat, Maija Vilkkumaa, Jarkko Ahola, Erin, Hevisaurus, Titi Nalle ja Muumit. 

Mikaelin syyskauden ohjelmisto julkaistaan kokonaisuudessaan kesäkuun alussa.

 

Lisätietoja: 

Toimitusjohtaja Antti Kalliomaa

040 547 7157 tai antti.kalliomaa@mikaeli.fi

Hallituksen puheenjohtaja Heikki Nykänen

040 747 2935 tai heikki.nykanen@haukivuori.fi