Mikaeli kiinnittää huomiota turvallisuuteen tapahtumissa ja konserteissa

28.09.2020

Konserttitalo Mikaelissa on otettu huomioon tapahtumien ja konserttien suunnittelussa koronapandemian tilanne ja AVI:n sekä THL:n ohjeistukset.

Syksyn 2020 tapahtumat toteutetaan turvaväleillä ja salin kapasiteetista on käytössä vain puolet.

Salissa ei ole ennakkotiedoista poiketen käytössä paikkanumerointia. Paikkanumerolla ostetut liput käyvät sellaisenaan tapahtumiin, mutta huomioithan, että istumapaikkasi ei tule välttämättä olemaan salissa sama kuin mikä lipussasi lukee. Seurueet voivat halutessaan istua vierekkäin, mutta muutoin istutaan vain joka toiselle paikalle. Henkilökuntamme ohjeistaa salissa yleisöä.

Suosittelemme kasvomaskien käyttöä tapahtumissamme sekä myös mahdollisuuksien mukaan lataamaan omaan puhelimeen Koronavilkku -sovelluksen ja pitämään sen käytössä koko vierailun ajan. Lipunmyynnistä saa yhden (1) kertakäyttöisen kasvomaskin lipunhintaa vastaan ennen tapahtuman alkua.

Muistathan huolehtia kokoajan hyvästä käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Yleisölle on tarjolla käsidesiä jokaisessa kerroksessa. 

Ethän vieraile Mikaelissa sairaana tai oireisena suojellaksesi muita mahdolliselta tartunnalta.

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ja varaudut tarvittaessa jonottamaan pääovilla, jotta vältämme ruuhkia ja ihmistungoksia aulassa, vessoissa ja kulkureiteillä ym. Huomioithan turvavälit myös jonottaessasi.
Saapumalla ajoissa paikalle mahdollistetaan myös tapahtumien alkaminen ajallaan.

HUOM! Mikaelin pääovet sekä lipunmyynti avautuvat tunti ennen tapahtuman alkua. Salin ovet pyritään avaamaan viimeistään puoli tuntia ennen tapahtuman alkua.

Siivousta Mikaelissa on tehostettu ja siihen kiinnitetään nyt erityistä huomiota.

Päivitämme ajankohtaisimmat tiedot tapahtumistamme tällä hetkellä ensin kotisivuillemme, koska muutoksia tulee jatkuvasti. Ajankohtaisimmat tiedot tapahtumistamme löydät Tapahtumakalenterista sekä täältä: http://www.mikaeli.fi/2020/08/kevaan-ohjelmisto-siirtyy/

Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Yhdessä teemme tapahtumista turvallisia kaikille!