Osta tapahtumaliput turvallisesti – vältä Viagogoa

13.03.2019

Liput Mikkelin Mikaelissa järjestettäviin tapahtumiin on aina turvallisinta ostaa virallisen yhteistyökumppanimme Ticketmaster.fi:n kautta. Liput konsertteihin, keikoille ja muihin tapahtumiimme varaat ja ostat turvallisesti osoitteessa www.ticketmaster.fi tai Ticketmaster.fi:n valtakunnallisten myyntipisteiden kautta. Myös Mikaelin oma lipunmyynti palvelee tuntia ennen tapahtuman alkua ja neuvoo kaikissa lipunostoon ja tapahtumiin liittyvissä kysymyksissä. Lisätietoja Mikaelin lipunmyynnistä.

 

Kehotamme välttämään Viagogo-lipunmyyntisivustoa

 

Lipunmyyntisivusto Viagogon kanssa asioimista kannattaa harkita tarkkaan, neuvoo kuluttaja-asiamies. Viimeisten kahden vuoden aikana Suomen kuluttajaviranomaisille on tullut noin 500 yhteydenottoa Viagogoon liittyen, ja sivuston toiminta on oikeuskäsittelyssä Sveitsissä. Kuluttajien ilmoitusten mukaan sivustolla on ollut harhaanjohtavaa tietoa muun muassa tapahtumalippujen määristä ja hinnoista. Monille on myös syntynyt käsitys, että Viagogo on tapahtumien virallinen lipunmyyjä. Kyse on kuitenkin lippujen jälkimarkkinapaikasta, jonka kautta kuka tahansa voi myydä ostamiaan lippuja eteenpäin. Lue artikkeli kokonaisuudessaan YLEn nettisivuilta.