Ohjelmisto

X

pe 16.10.2020
Klo 19:00

Osta lippu
  • Martti Talvela -sali

Antti Railio & JP Leppäluoto: Ensi-ilta! -konserttisalikiertue

Ensimmäistä kertaa yhdessä konsertoivat tenori Antti Railio ja baritoni JP Leppäluoto nähdään syys- ja lokakuussa konserttisaleissa kautta maan. Suomen eturivin mieslaulajat tulkitsevat niin yksin kuin yhdessä tunnettuja rock- ja pop- kappaleita. Lisäksi heiltä kuullaan omaa soolotuotantomateriaalia.

Luvassa on lainabiisejä yhtyeiltä ja artisteilta, jotka ovat vaikuttaneet näiden musiikillisten veljesten uraan ja soundiin – lapsuudesta tähän päivään. 
Antin omasta tuotannosta konserteissa kuullaan mm. ”Halla ja etelätuuli”, ”Samaan marmoriin” ja ”Sun jälkeen routaa”. JP:n omasta tuotannosta livenä ovat kuultavissa singlet ”Kuoppa” ja ”Shalalaa” sekä poimintoja tuoreelta soololevyltä. Aiemman yhtyeensä Charonin jättihitti ”Little Angel” taipuu nyt konserttisaliversioksi.

Voimakasääniset tulkitsijat ovat tehneet raskaan rockin ja iskelmän saralla uraa niin soolona kuin eri yhtyeissä sekä Raskasta Joulua -kokoonpanossa.

Vaikuttavat äänet ja tulkinnat niin yksin kuin yhdessä tarjoavat elämyksellisen illan ja ainutlaatuisen kokemuksen syksyn pimeneviin iltoihin!

Artistit ovat tavattavissa fanituotepisteellä konsertin jälkeen. 

Liput 40e/kpl sis. alv. ja palvelumaksut
Showtime klo 19.00.
Kesto 75-90 min, ei väliaikaa