Ohjelmisto

X

pe 10.11.2017
Klo 19:00

Osta lippu Väliaikavaraus
  • Martti Talvela -sali

Ilari Johansson- Avohakkuu

 

Onko elomme pelkkää saunaa ja sisua vai häpeää ja huonon itsetunnon peittelyä?

Miten savutorppien ’kaffeplöröt’ ovat muuttuneet nettikahviloiden tuplaespressoiksi ja voikirnu Sodastreameriksi?

Avohakkuu -stand up -kiertueella Suomi ja suomalaisuus ovat syynissä koko historiansa kirjossa, niin uhossa kuin tuhossa.

Kyntensä aiheeseen upottaa ylistetty tarinankertoja, stand up -koomikoksikin hätkähdyttävän suorasukainen Ilari Johansson.

Ilari Johansson (mm. Roba, Stand Up!, Naurun Tasapaino, Hyvät naiset ja herrat,Totuuden hetki) on tv:stä tuttu näyttelijä–koomikko ja kuuluu maamme kokeneimpiin standup -ammattilaisiin. Lähes 20 vuotta stand up -komiikan kotimaisella huipulla surffannut Ilarion häpeilemätön, häikäilemätön ja fyysisyydessään vertaansa vailla.

Aiemmalla ’Turvasana’-menestyskiertueella 2015 hänet näki peräti 15.000 katsojaa.

Menneen ja nykyiset tapahtumat, ihmiset ja sattumukset sekä suomalainen luonteenlaatu kokevat käsittelyn jota vatsa- ja poskilihaksesi eivät hevin unohda. Vain se on varmaa, että päivänvaloon on kaivettu asiat, joista ei muissa Suomi 100 -tilaisuuksissa puhuta.

Avohakkuu-esitys kairaa suomalaisuuden ytimeen komiikan keinoin. Se kysyy, miten tähän on tultu, kenen ansiota se on, ja suomalaisittain – kuka tähän on syyllinen. ”Kyllähän me osaamme itsellemme nauraa. Vai osaammeko?”, virnistää Johansson.

 

Koko Suomi, 30 paikkakuntaa

6.10. 2017– 13.1.2018

 

Suositusikäraja K-15

Kesto 1h 45 min

Liput käsittelykuluineen alk. 29,50 €.
Opiskelija / eläkeläinen / varushlö / työtön alk. 24,50 €.

S-Etukortilla alk. 24,50 €.

Järj. Suomen Stand Up Club