Ohjelmisto

X

to 04.02.2021
Klo 19:00

Joutsenlampi – The Russian National Ballet from Moscow (TAPAHTUMA PERUTTU)

 

(TAPAHTUMA PERUTTU)

Venäjän kansallisbaletti Moskovasta
 
Taiturimaiset balettitanssijat Venäjältä tuovat mukanaan uskaliasta toimintaa, kauniita pukuja, sekä mukaansatempaavaa musiikkia ja tanssia. Sitä kaikkea on rakastamamme Joutsenlampi. Kyseisen baletin myötä Tšaikovski innosti vuonna 1877 sekä balettiyleisöä että klassisen musiikin ystäviä. Venäläiselle baletille, ja ennen kaikkea Joutsenlammelle, on ominaista välittää voimakkaita tunteita jokaisella sanalla, askeleella ja sävelellä. Klassisessa asetelmassa musiikista ja tanssista muotoutuu yksi yhteinen kieli, jota kaikki välittömästi ymmärtävät.
 
Venäjän kansallisbaletissa Moskovasta on solisteja Moskovan Bolšoi-baletista, ja sillä on ollut suuri kansainvälinen menestys. Yli 30 tanssijan voimin pääset kokemaan upean Joutsenlammen juuri kuten se oli alun perin ajateltukin esitettävän. Tämä kokoonpano on varmistanut baletin suosiollisen taipaleen jo 140 vuoden ajan Moskovan ensi-illan jälkeen.
 
Ryhmän takana on entinen Bolšoi-tanssija Sergei Radchenko kumppaninaan Elena Radchenko – myös Bolšoi-solisti, joka on kotoisin Kirovista, josta Joutsenlampi on alun perin peräisin.
 
Liudmila Titova = Odette / Odile
s. 9.10.1987, Moskova
Bolšoi Ballet Academy (2005)
Moscow State Institute of Culture, Choreographic Faculty (2014)

Kesto n. 2 tuntia 20 minuuttia, sisältää väliajan.
Järjestäjä: Showtime Concerts OÜ

Liput:

70 € (rivit 1 – 4)
65 € (rivit 5 – 21)
60 € (parvi)
50 € (lapset alle 15v)

Hinnat sis. käsittelykulut

Lisätietoja tapahtumien siirroista/peruutuksista sekä lippujen palautuksesta saat täältä: http://www.mikaeli.fi/2020/09/kevaan-ohjelmisto-siirtyy/