Ohjelmisto

X

ma 01.04.2019
Klo 19:00

Osta lippu Väliaikavaraus
  • Martti Talvela -sali

Juha Vainio 80 v. juhlakonsertti

Juha Vainio 80v. Rakastetun laulaja-lauluntekijän konsertissa kuullaan toisen polven taiteilija Ilkka Vainion johdolla Juha Vainion klassikoita ja yllätyksiä, sekä uskomattomia tarinoita, mitä yksikään muu ei voisi tehdä paremmin, kuin tuhannen laulun poikansa Ilkka.

Mukana ovat eturivin taiteilijat Jani Jalkanen, jonka isä Kari Tapio oli myös Juhan hyvä ystävä, niin kuin Janikin. Kolmannen polven Taiteilija Janus Hanski, jonka isä Seppo Hanski oli Juhan hyvä ystävä.  Legendaarinen Luumu Kaikkonen, joka on säestänyt Juhaa ja muita huippuartisteja vuosikymmeniä mm. Tuomari Nurmio, Remu, Kari Tapio ja nyt Viihteen Kenttämiehissä iskee rallit ja herkät sävelet soimaan.

Kuulemme Juha Vainio konsertissa mm. Albatrossi, Vanhojapoikia viiksekkäitä, Matkarakastaja, Matkalla pohjoiseen, Sellaista elämä on, Muisto vain jää, 15 kesää, Varsinaiset seiväsmatkat, Kotkan poikii, Juhannustanssit, Kauan sitten, Yksinäinen saarnipuu, Jamit, Viisari värähtää, Käyn ahon laitaa… sekä Ilkan Ystävän Risti  -laulu kunnianosoituksena isälleen Juhalle ja ystävälleen Kari Tapiolle, sekä Paperihattu –  laulu Veikko Laville.

Järj. Mikkelin Mikaeli Oy ja Ilkka Vainio

Liput käsittelykuluineen alk. 31 €