Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs3/47/mikaelif/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Kuntokarkelot 12.-13.7.2019 – Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli

Ohjelmisto

X

pe 12.07.2019
Klo 10:00

  • Ulkotapahtuma

Kuntokarkelot 12.-13.7.2019

KuntoKarkelot on toiminnallisen harjoittelun kilpailu, joka järjesteään nyt neljättä kertaa. Viime vuonna kisaan osallistui 220 kilpailijaa ympäri Suomen. Kilpailut kestävät kaksi päivää ja lajit on suunniteltu siten, että kilpailijoiden fyysisiä kykyjä testataan monelta eri kantilta. Nämä kisat kysyvät kuntoa, kestävyyttä, voimaa, kehonhallintaa sekä sinnikkyyttä.

Tapahtuman idea on olla mukava matalan tason kilpailu, näissä kisoissa ei etsitä suomen kovakuntoisimpia, vaan kisojen tarkoitus on tuottaa tavallisille kuntoilijoille mahtava elämys-/treeniviikonloppu. Näissä kisoissa ei ole tärkeintä montako pistettä lajista irtoaa vaan se, että pistää itseään likoon ja jättää viikonlopun aikana kisapaikalle viitisen litraa hikeä, sekä kotiin lähdettäessä jokainen kilpailija on yhtä hienoa kokemusta rikkaampi.

Ravintola Mikaeli palvelee Kuntokarkeloiden ajan, jolloin saatavilla on lounasta perjantaina ja lauantaina, sekä aamupalaa lauantaiaamuna. Kisakahvilasta saatavilla koko tapahtuman ajan kahvia, virvokkeita sekä makeaa ja suolaista purtavaa. Very Black Storen myymälä, josta löytyy kaikki tarvittavat varusteet ja kalusteet mitä kuntoileva ihminen tarvitsee. Paikanpäältä löytyy myös pukuhuone-, wc-, ja peseytymistilat. Kisapaikan läheltä löytyy uimaranta.

Perjantaina kilpailut käynnissä klo 13-20, lauantaina klo 9-18.

Tapahtuman kotisivut