Ohjelmisto

X

su 24.03.2019
Klo 16:00

Osta lippu Väliaikavaraus
  • Martti Talvela -sali

Sydämeni osuman sai – Teemu Roivainen & Diandra

Mitä yhteistä on Ultra Bralla, Anna Erikssonilla, Juicella, Leif Wagerilla, Johanna Kurkelalla ja Baddingillä? Yhtäkkiseltään ei mitään, mutta heidän ihania laulujaan kuullaan rakkaudesta kertovien laulujen konsertissa, jonka tulkkina toimivat huikeaääniset Diandra ja Teemu Roivainen.

Diandra ja Teemu Roivainen konserttikiertueelle  – teemana kauniit suomalaiset rakkauslaulut!

Kaksi valovoimaista artistia, Diandra ja Teemu Roivainen lähtevät yhdessä konsertoimaan. Kiertueen teemana on rakkaus. Konsertin ensi-ilta on 16.4.2018 Turun konserttisalissa. Keväällä konsertti nähdään myös Lohjalla, Vantaalla ja Keravalla. Kiertueelle on jo nyt sovittuna jatkoa syksylle.

Sydämeni osuman sai -konsertti täynnä kauniita rakkauslauluja eri vuosikymmenten varrelta. Kappaleiden kirjo on laaja, vanhoista suomalaisille rakkaista kappaleista uudempaan tuotantoon. Konsertin läpi soljuvat sulassa sovussa niin suomalaisen mustavalkoelokuvan ikonin Leif Wagerin Romanssi kuin 2000-luvun rakkauslaulut, mm. Johanna KurkelanAnna Erikssonin ja Ultra Bran tutuksi tekemää tuotantoa. Mahtuupa mukaan myös mestarisanoittaja Juicen musiikkia.

Järj. Magnumlive Oy

Liput käsittelykuluineen alk 38 €