Ohjelmisto

X

pe 08.11.2019
Klo 18:00

Osta lippu
  • Martti Talvela -sali

Ti-Ti Nalle, raketilla kuuhun!

Ti-Ti Nallen ja Riitan uusi, syksyn 2019 konserttikiertue vie meidät tutusta ja turvallisesta Hirsimetsästä aivan uudenlaisiin seikkailuihin, mitä ei ennen ole nalleperheessä koettu! 

Tämä musiikkiteatterimainen konsertti pitää sisällään lapsiperheille tuttuja Ti-Ti Nallen lauluja mutta myös ihan uusia kiertueelle tehtyjä kappaleita, mukaan lukien Riitan tekemän, ihan ensimmäinen kappaleen 80-luvulta; ”Lähdetään retkelle pilven päälle”, joka toimii konsertin nimikkokappaleena. 

Yli tunnin kestävässä esityksessä saavat kaikki halukkaat olla vahvasti mukana sekä Riitalle ominaiseen tapaan, konsertin sisällöstä löytyy myös pedagoginen puoli, missä nallet toimivat hienosti näiden tärkeiden asioiden kommunikointivälineinä. Tämä kiertue on myös järjestyksessä 20. pitkä kiertue! 

Nallet ja Riitta lähtevät huiman hauskalle seikkailulle Tähtitaivaan ja Kuu-Ukon valtakuntaan! 

Pilkistää sieltä pilvihattaroiden takaa myös Aurinkotar kultaisessa hameessaan säteillen. Isänalle on yllättänyt nalleperheen rakentamalla mitä ihmeellisemmän härvelin nikkarointipajassaan. Ensi silmäyksellä ei voisi kyllä ymmärtää, että sillä voi peräti lentää! Onneksi ollaan ihanassa satumaailmassa, missä kaikki on mahdollista… 

Lähde riemastuttavalle musiikkimatkalle ja nouse rakettiin nallejen kanssa kohti avaruutta ja sen mielikuvitusrikasta maailmaa! 

Kesto noin 1 tunti 15 min (ei väliaikaa)
Liput alk. 25,00€ (sis. käsittelykulun)